33e Beatrixrun - duinen, strand en bollen

Op zaterdag 30 april 2016 is de 33e editie van de Run gereden. Dit jaar reden we naar de bollenstreek en konden we genieten van een paar prachtige bollenvelden.

Gelukkig waren de weergoden is goed gezind en bleef het de hele dag droog. Op het frisse weer waren we goed gekleed. Nadat de foto's waren gemaakt reden we o.a. via Wassenaar, door de duinen en bij Katwijk over de boulevard naar onze pauzelocatie in Teylingen. Bloembollenkweker Marinus Oskam was zo gastvrij om ons deze dag te ontvangen.

De middaglunch, die was aangeboden door AH uit Pijnacker, werd gegeten onde vrolijke klanken van muziekmakerij 't Zooitje uit Delft. Ook dit jaar waren er weer jarigen die werden toegezongen.

Daarna vertrokken we voor de middagrit en reden we via de Keukenhof bij Lisse, langs de Kaagmeren weer langzaam terug naar Pijnacker. In Zoetermeer dronken we nog wat voordat we precies om kwart voor 5 Pijnacker binnenreden en genoten van de vele honderden toeschouwers die ons toezwaaide.

Het was weer een prachtige rit waarvoor we alle inspanningen van vrijwilligers, steun van bedrijven en giften van particulieren weer erg dankbaar zijn.

En er zijn heel veel foto's (1831) om nog even na te genieten.

Beatrixrun 30 april 2016 door Gerard van Warmerdam

Graag tot volgend jaar: zaterdag 29 april 2017 voor de 34e Beatrixrun.

33e Beatrixrun from Cees Looijé on Vimeo.

33e Beatrixrun - deel 2 from Cees Looijé on Vimeo.